Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690274107715613.jpg
YHJ2M77120 Dhuwur tliti vertikal gilingan pindho sisi

YHJ2M77120 Dhuwur tliti vertikal gilingan pindho sisi


Fungsi utama:

Yhj2m77120 dhuwur tliti vertikal gilingan pindho sisi iku jenis alat mesin thinning pindho sisi dikembangaké lan dirancang dening awake dhewe. Alat mesin bisa digunakake kanthi akeh ing silikon karbida, silikon, kristal kuarsa, sapir lan bahan rapuh keras non-logam liyane sing digawe saka bagean tipis, lan piring tutup, piring katup, dering piston silinder, lading pompa minyak lan bagean logam liyane. nggiling thinning pindho sisi.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Silicon carbide

gambar-2

Kristal kuarsa

gambar-3

Sapphire

Fitur utama

● Cakram ngisor nganggo struktur bantalan turntable hidrostatik ing arah aksial, sing nduweni karakteristik presisi dhuwur lan rigiditas dhuwur.

● Dering gear utama lan njaba saka cakram ngisor didorong dening motor servo kanthi mandiri, proses kasebut bisa diatur ing macem-macem, lan paramèter proses bisa diatur kanthi fleksibel miturut produk materi sing beda.

● Piring ndhuwur adopts mekanisme silinder ngambang kanggo nyetel imbangan, lan papat kelompok silinder ngambang disusun simetris lan roto-roto, kang bisa nambah efficiency mesin ing premis tetep tliti mesin.

● Ing ndhuwur lan ngisor disk sing dilengkapi karo saluran banyu cooling sawijining cooling mecah disk. Disk ndhuwur lan ngisor dilengkapi sensor suhu multi-titik (karo sensor nirkabel) , mesthekake yen suhu cakram mecah seragam lan konstan.

● Konfigurasi on-line sistem deteksi (opsional), kanggo entuk Processing simultaneous lan deteksi, Processing tingkat qualified dhuwur.

Parameter Teknis
projectparameter
Beda ketebalan substrat wafer tunggal TTV≤1.5
Bedane kekandelan antarane substrat wafer lan substrat (μm)≤3
ketebalan minimal substrat wafer (μm)350
kerata substrat wafer (μm)≤1.5
substrat wafer sawise kekasaran polishing kimia (nanometer)Ra8
disk flatness (mm)≤0.005
tekanan beban maksimum disk (t)2
stroke maksimum disk (mm)500
ukuran disk (mm)Φ1120 * Φ385 * 50
disk mumbul (mm)≤0.01
ukuran disk (mm)Φ1120 * Φ385 * 50
dhuwur angkat disk (mm)24 ~ 28


projectparameter
Bantalan beban maksimum (t)7
kacepetan disk ndhuwur (RPM)5 ~ 80
kacepetan disk ngisor (RPM)5 ~ 80
daya motor disk ndhuwur (KW)18.5
daya motor disk ngisor (KW)18.5
kacepetan roda srengenge (RPM)5 ~ 100
daya motor roda surya (KW)4.4
kacepetan gear ring njaba (RPM)1 ~ 10
daya motor ring njaba (KW)4.4
Jumlah rotor (unit)5
spesifikasi pengolahan wafer (inci)≤8”(Kanggo proofing)6”(Umum digunakake)
bobot peralatan (t)7.5

PANALITEN

Kategori panas