Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672128634862334.jpg
YHDM750A / 3 High Precision Vertikal Double End Grinder

YHDM750A / 3 High Precision Vertikal Double End Grinder


Fungsi utama:

Mesin iki bisa ngolah kabeh jinis bagean tipis logam lan non-logam (bantalan, piring katup, piring alloy aluminium, segel, bilah pompa minyak, dering piston, lan sapiturute) kanthi macem-macem wujud lan bunder. Dhuwur-efficiency tliti mecah saka ndhuwur lan ngisor podo mburi pasuryan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ring Piston

gambar-2

Gasket

gambar-3

Bearing Gedhe

gambar-4

Plat Aluminium Gedhe

Cara Ngolah

Oscillating grinding (BD)

Cocog kanggo workpieces kandel, workpieces karo syarat vertikalitas, jumlah aman


gambar-5


Sorotan Peralatan

● Fuselage nganggo struktur casting kothak-shaped, kang wis panyerepan kejut apik, rigidity apik lan stabilitas termal dipercaya.

● Cairan cooling dipisahake kanthi magnetik, disaring nganggo tape kertas filtrasi 2 tahap, lan didaur ulang sawise suhu pendinginan dikontrol.

● Nganggo mekanisme dipakani disk hinged, bisa dibukak fleksibel, lan iku trep kanggo ngganti lan sugih wheel mecah.

● Dilengkapi piranti klamben wheel grinding otomatis, kang trep lan cepet kanggo mesthekake kualitas mecah wheel klamben.

● Kajaba kanggo motor kumparan, kabeh rentengan transmisi mimpin dening motor servo, karo gerakan stabil, posisi akurat lan gampang imbuhan.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHDM750A/3

Dhiameter workpiece

mm

Φ50-Φ400

Kekandelan workpiece

mm

0.8-40

Ukuran rodha

mm

Φ750xΦ195

Grinding sirah motor

kw

30x2

Kacepetan sirah grinding

rmp

50-950

Daya motor tray feeding

kw

1.5

Kualitas mesin

kg

11000

Ukuran alat mesin (dawa x lebar x dhuwur (LxWxH)

mm

2840x3140x2880

PANALITEN

Kategori panas