Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672821653644632.jpg
YHDM580E High Precision Vertikal Double End Grinder

YHDM580E High Precision Vertikal Double End Grinder


Fungsi utama:

Alat mesin iki bisa nindakake grinding tliti dhuwur-efficiency ing pasuryan mburi pindho saka hard, brittle lan lancip non-logam bagean (kaca, sheets Keramik, sapir, etc.) Pesawat podo ndhuwur lan ngisor glathi karbida, asu laut, pump lenga. blades, ring piston, lsp). Alat mesin iki nganggo proses penggilingan lan penipisan kanggo ngatasi masalah teknis tipis kaca panel tutul ponsel. Alat mesin kasebut cerdas banget, lan bisa ngerteni pangukuran online kanthi otomatis saka kekandelan workpiece, loading lan unloading otomatis; bisa kanthi otomatis ngrampungake workpiece saka bahan mentah kanggo proses thinning lan kanthi otomatis ngirim. Ing kabeh pranala saka proses sabanjuré, efficiency Processing lan kualitas Processing wis Ngartekno apik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

prewangan

gambar-2

Kaca Ponsel

gambar-3

Ring Piston

gambar-4

Gasket

Cara Ngolah

C mode grinding (C)
Cocog kanggo efisiensi dhuwur, multi-spesifikasi lan pangolahan macem-macem

gambar-5

Penggilingan terus menerus (LX)
Cocog kanggo mbusak dhuwur, workpieces tipis (1-8mm)

gambar-6

Sorotan Peralatan

● C-jinis mecah utawa terus mecah (opsional swing grinding, pindho stasiun mecah planet), kang bisa nggiling loro ends saka workpiece karo dhuwur tliti lan efficiency dhuwur;

● Jendhela gedhe dibukak ing mburi mesin kanggo ngganti setir mecah, sing trep lan prasaja. Tabel dipakani tetep lan bisa dilengkapi peralatan otomatis kanggo ngindhari owah-owahan akurasi lan pangaturan sing kerep disebabake dening mbukak lan nutup meja sing kerep.

● Kothak ndhuwur, kothak ngisor lan meja dipakani disambungake lan tetep vertikal ing urutan, kang njamin mlaku Gamelan saka kabèh mesin.

● Nyetel amba saka kothak ndhuwur lan ngisor liwat cara imbuhan telung titik, supaya minangka kanggo nyetel paralelisme lan amba saka ndhuwur lan ngisor mecah kepala, kang luwih trep kanggo operate, stabil lan dipercaya.

● Mekanisme klamben garis lurus diadopsi, lan macem-macem klompok whetstones melu ing wektu sing padha, lan efisiensi klamben dhuwur.

● Nganggo motor servo kanggo ngontrol reducer kanggo drive meneng timbal kanggo drive nut meneng timbal kanggo push sirah mecah kanggo mindhah munggah lan mudhun. Dilengkapi panguasa kisi linier sing tepat kanggo njamin akurasi feed level micron.

● Nganggo spindle motorized dhuwur-kaku lan torsi dhuwur kanggo ngganti spindle mechanical umum, mlaku lancar, ngilangke getaran alat mesin disebabake chain transmisi, lan nambah efficiency mecah lan tliti.

● Banyu metu saka tengah kumparan kanggo nambah efficiency mecah.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHDM580E

Dhiameter workpiece

mm

Φ12-Φ150

Kekandelan workpiece

mm

0.8-40

Ukuran rodha

mm

Φ585xΦ180

Grinding sirah motor

kw

30x2

Kacepetan sirah grinding

rmp

50-1500

Daya motor tray feeding

kw

1.5

Kualitas mesin

kg

4800

Ukuran alat mesin (dawa x lebar x dhuwur (LxWxH)

mm

1880x2430x2350

PANALITEN

Kategori panas