Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672822526319936.jpg
YHDM580D High-precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding

YHDM580D High-precision Vertikal Double-mburi Mesin Grinding


Fungsi utama:

Mesin iki bisa ngolah kabeh jinis bagean tipis logam lan non-logam (bantalan, piring katup, piring alloy aluminium, segel, bilah pompa minyak, dering piston, lan sapiturute) kanthi macem-macem wujud lan bunder. Dhuwur-efficiency tliti mecah saka ndhuwur lan ngisor podo mburi pasuryan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

prewangan

gambar-2

Gasket

gambar-3

Rangka Tengah Stainless Steel

Cara Ngolah

C mode grinding (C)
Cocog kanggo efisiensi dhuwur, multi-spesifikasi lan pangolahan macem-macem

gambar-4

Penggilingan terus menerus (LX)
Cocog kanggo mbusak dhuwur, workpieces tipis (1-8mm)

gambar-5

Sorotan Peralatan

● C-jinis lan terus mecah (opsional swing grinding, pindho stasiun mecah planet) bisa nggiling loro ends saka workpiece karo dhuwur tliti lan efficiency dhuwur.

● Jendhela gedhe dibukak ing mburi mesin kanggo ngganti setir mecah, sing trep lan prasaja. Tabel dipakani nganggo cara tetep, sing gampang ngatur loading lan unloading otomatis, ngindhari owah-owahan akurasi sing disebabake dening mbukak lan nutup meja sing kerep, lan njaga stabilitas antarmuka otomatis.

● Ngadopsi sistem CNC Siemens (sistem Huazhong opsional), antarmuka manungsa-mesin HMI sing disesuaikan, operasi sing prasaja, kuat lan sampurna.

● Kothak ndhuwur, kothak ngisor lan meja dipakani disambungake lan tetep vertikal ing urutan, kang njamin mlaku Gamelan saka kabèh mesin.

● Nyetel amba saka kothak ndhuwur lan ngisor liwat cara imbuhan telung titik, supaya minangka kanggo nyetel paralelisme lan amba saka ndhuwur lan ngisor mecah kepala, kang luwih trep kanggo operate, stabil lan dipercaya.

● Nggunakake mekanisme klamben servo disk-jinis, macem-macem klompok oilstones melu ing wektu sing padha, lan efficiency klamben dhuwur.

● Sumbu feed dilengkapi karo panguasa grating tliti dhuwur kanggo mesthekake akurasi feed micron-tingkat.

● Nganggo spindle listrik dhuwur-kaku lan torsi dhuwur kanggo ngganti spindle mekanik biasa, sing mlaku kanthi lancar, ngilangi getaran sing disebabake dening rantai transmisi, lan nambah efisiensi lan presisi mecah.

● Banyu metu saka tengah kumparan kanggo nambah efficiency mecah.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHDM580D

Dhiameter workpiece

mm

Φ12-Φ150

Kekandelan workpiece

mm

0.8-40

Ukuran rodha

mm

Φ585xΦ195

Grinding sirah motor

kw

25x2

Kacepetan sirah grinding

rmp

50-1500

Daya motor tray feeding

kw

1.5

Kualitas mesin

kg

6000

Ukuran alat mesin (L x W x H (L x W x H)

mm

2550x2300x2880

PANALITEN

Kategori panas