Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672823408302121.jpg
YHDM580B/5 Dhuwur tliti vertikal pindho mburi mesin grinding

YHDM580B/5 Dhuwur tliti vertikal pindho mburi mesin grinding


Fungsi utama:

Mesin iki bisa ngolah kabeh jinis bagean tipis logam lan non-logam (bantalan, piring katup, piring alloy aluminium, segel, bilah pompa minyak, dering piston, lan sapiturute) kanthi macem-macem wujud lan bunder. Dhuwur-efficiency tliti mecah saka ndhuwur lan ngisor podo mburi pasuryan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

rotor

gambar-2

link

gambar-3

Bahan Magnetik

Cara Ngolah

Penggilingan planet (XX)

Cocog kanggo workpieces kandel, workpieces karo syarat vertikalitas, jumlah aman


gambar-4

Sorotan Peralatan

● Fuselage nganggo struktur casting kothak-shaped, kang wis panyerepan kejut apik, rigidity apik lan stabilitas termal dipercaya.

● Cairan cooling dipisahake kanthi magnetik, disaring nganggo tape kertas filtrasi 2 tahap, lan didaur ulang sawise suhu pendinginan dikontrol.

● Nganggo mekanisme dipakani disk hinged, bisa dibukak fleksibel, lan iku trep kanggo ngganti lan sugih wheel mecah.

● Dilengkapi piranti klamben wheel grinding otomatis, kang trep lan cepet kanggo mesthekake kualitas mecah wheel klamben.

● Sumbu feed didorong dening motor servo, kanthi gerakan stabil, posisi sing akurat lan penyesuaian sing trep.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHDM580B/5

Dhiameter workpiece

mm

Φ20-Φ240

Kekandelan workpiece

mm

8-40

Ukuran rodha

mm

Φ585xΦ195

Grinding sirah motor

kw

30 x 2

kacepetan sirah mecah

rmp

150-950

Daya motor tray feeding

kw

1.5 x 3

Kualitas mesin

kg

9000

Ukuran Mesin (L x W x H)

mm

2550x2300x2880

PANALITEN

Kategori panas