Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder pasuryan pindho

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672887746399390.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672887756714918.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672887756829424.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672887756162589.jpg
YHDM580B High Precision Vertikal Double End Grinder
YHDM580B High Precision Vertikal Double End Grinder
YHDM580B High Precision Vertikal Double End Grinder
YHDM580B High Precision Vertikal Double End Grinder

YHDM580B High Precision Vertikal Double End Grinder


Fungsi utama:

Mesin iki bisa ngolah kabeh jinis bagean tipis logam lan non-logam (bantalan, piring katup, piring alloy aluminium, segel, bilah pompa minyak, dering piston, lan sapiturute) kanthi macem-macem wujud lan bunder. Dhuwur-efficiency tliti mecah saka ndhuwur lan ngisor podo mburi pasuryan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ring Piston

gambar-2

Gasket

gambar-3

Kaliper

gambar-4

Aluminium Frame

Cara Ngolah

C mode grinding (C)
Cocog kanggo efisiensi dhuwur, multi-spesifikasi lan pangolahan macem-macem

gambar-5

Penggilingan terus menerus (LX)
Cocog kanggo mbusak dhuwur, workpieces tipis (1-8mm)

gambar-6

Sorotan Peralatan

● Fuselage nganggo struktur casting kothak-shaped, kang wis panyerepan kejut apik, rigidity apik lan stabilitas termal dipercaya.

● Cairan cooling dipisahake kanthi magnetik, disaring nganggo tape kertas filtrasi 2 tahap, lan didaur ulang sawise suhu pendinginan dikontrol.

● Nganggo mekanisme dipakani disk hinged, bisa dibukak fleksibel, lan iku trep kanggo ngganti lan sugih wheel mecah.

● Dilengkapi piranti klamben wheel grinding otomatis, kang trep lan cepet kanggo mesthekake kualitas mecah wheel klamben.

● Kajaba kanggo motor kumparan, kabeh rentengan transmisi mimpin dening motor servo, karo gerakan stabil, posisi akurat lan gampang imbuhan.

Parameter Teknis

Item/Model Produk

unit

YHDM580B

Dhiameter workpiece

mm

Φ12-Φ120

Kekandelan workpiece

mm

0.8-40

Ukuran rodha

mm

Φ585xΦ195

Grinding sirah motor

kW

22x2

Kacepetan sirah grinding

Rpm

50-950

Daya motor tray feeding

kW

1.5

Kualitas mesin

kg

8000

Ukuran alat mesin (dawa x lebar x dhuwur (LxWxH)

mm

2550x2300x2880

PANALITEN

Kategori panas