Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1650507902683378.png
YHMM7776 Mesin Mecah Disk Ganda

YHMM7776 Mesin Mecah Disk Ganda


Fungsi utama:

Iki dirancang kanggo tliti dhuwur mecah sinkron saka loro lumahing podo karo bagean warata ing macem-macem wangun, utamané sing komponen sing ukuran gedhe lan syarat toleransi kenceng kanggo podo & flatness lan perpendicularity, kaya prewangan speical, rod nyambungake, etc.

PANALITEN
Aplikasi khusus

Bearing ring njero lan njaba, rotor pump lenga, piring tutup, etc.

Spesifikasi Utama
modelunitYHMM7776
Ukuran bageanmmBagéyan bentuk disk :F50~F500
Kekandelan bageanmm≥5
Ukuran rodha mecahmmΦ750×75×F195(mirah / rodha CBN)
Kekuwatan motor rodaKw30Kw × 2
Kacepetan sirah rodhaRpm100~890(ora duwe langkah)
Daya motor pembawa pakan (revolusi)Kw0.6 Kw
Daya motor pembawa pakan (rotasi)Kw1.1 Kw
Kacepetan operator sing dipakaniRpm2~30
Total BobotKg15000
Ukuran sakabèhé (L * W * H)mm2840 × 3140 × 2880


tags

DDG, Mecah cakram dobel , 7776

PANALITEN

Kategori panas