Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Disc Grinding Ganda

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1632475359621080.jpg
YH2M8519A Five-axis CNC multi-face grinding (polishing) alat mesin

YH2M8519A Five-axis CNC multi-face grinding (polishing) alat mesin


Fungsi utama:

1. Bingkai tengah, tutup mburi lan tombol produk 3C kayata ponsel, jam tangan, rokok elektronik, piranti sing bisa dipakai pinter lan bagean struktural liyane;

2. bagean struktural katon cilik kayata gagang lawang mobil, sawetara trims taksi, pratandha, tombol, etc.; 

3. speaker Bluetooth, cangkir thermos dhuwur-mburi lan produk kluwarga liyane katon bagean struktural, etc.

Lingkup aplikasi: Grinding, polishing, gambar kawat, 3D mirror grinding, etc. kanggo plastik, aluminium alloy, stainless steel, titanium alloy, zirkonium alloy, keramik, kaca lan macem-macem bahan komposit.

Aplikasi: Lapping, polishing utawa polishing pangilon 3D kanggo plastik, wesi aluminium, stainless steel, wesi titanium, wesi zirkonium, keramik, kaca lan macem-macem bahan komposit.


PANALITEN
Spesifikasi Utama
itemYH2M8510
Voltase   AC 380V, 50 / 60Hz
Air meksa0.5 ~ 0.7MPa
X sumbu travel600mm
Y sumbu travel500mm
Z sumbu travel400mm
A sumbu stroke-30 ° ~ + 360 °
Wear ukuran (dawa × jembaré × dhuwur)2300 × 2000 × 2660mm
Total bobot of peralatan2900kg
Bahan kerja kacepetan1-100r / min
servo sambung sumbu nomer5
Polishing sirah kacepetan200-5000r / min
diameter of polesan wheelφ50-φ180 mm
Panggil of polesan sirah kelompok4 kelompok X3
Center kadohan of bahan gawean batang400mm
Ditrapake produk ukuranDiagonal dawa ≤380mm


PANALITEN

Kategori panas