Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Energi Metalurgi>Cakram Feeder

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672996945836979.jpg
Cakram Feeder

Cakram Feeder


Fungsi utama:

Feeder disk minangka piranti pakan volumetrik sing terus-terusan sing nggunakake fluiditas materi kanggo ngeterake materi saka wadhah menyang piranti panampa liwat disk puteran lan scraper sing bisa diatur. Cakram feeder cocok kanggo terus-terusan, seragam lan kuantitatif dipakani lan batching macem-macem bahan non-viskos ing negara wêdakakêna, materi utawa cilik bêsik.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas