Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Kepiye>Ddg Consumables Series

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058048285531.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058054194399.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673058054754106.jpg
Cairan Cutting
Cairan Cutting
Cairan Cutting

Cairan Cutting


Fungsi utama:

Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parameter Teknis

jeneng

fitur

aplikasi

Coding Bahan

Cairan penggilingan halus

Wis lubricity apik, kang temenan bisa nambah tliti lumahing produk olahan; resistance teyeng apik, ora ambu ora enak iritasi alaCocog kanggo grinding permukaan, grinding silinder lan teknologi pangolahan liyane kayata nglereni lan grinding saka stainless steel, logam ferrous, lan kaca actinic.

D1025

Cairan nglereni paduan aluminium

Umur layanan dawa, macem-macem panggunaan, lubricity kuwat, bisa digunakake kanggo macem-macem nglereni logamCocog kanggo kabeh jinis cangkang logam presisi lan bagean, ngowahi, nutul

D1305

Cairan pemotong stainless steel

Lubricity apik, lubricity super kanggo stainless steel lan logam ferrous. Cooling lan reresik apik bisa nambah Rampung workpiece lan nyuda resistance gesekan lan mbukak saka pinggiran pisoDigunakake digunakake ing nglereni, mecah lan pangolahan liyane saka macem-macem stainless steel lan logam ferrous

D1504

Cairan nglereni alloy Magnesium

Bisa èfèktif nyegah lumahing Magnesium alloy saka blackening lan discoloration, nambah Gamelan saka Magnesium alloy, lan wis resistance kuwat kanggo banyu hard lan stabilitas biologi kuwat.Utamane digunakake ing nglereni bahan alloy Magnesium, uga cocok kanggo Processing logam umum

D1105

PANALITEN

Kategori panas