Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Mesin Polishing Lumahing sudhut mlengkung

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690275085857003.jpg
YHJ2M86108 Mesin polishing lumahing posisi otomatis

YHJ2M86108 Mesin polishing lumahing posisi otomatis


Fungsi utama:

Peralatan kasebut yaiku multi-stasiun intermiten, multi-proses, peralatan polishing permukaan sing sinkron lan efisien. Cakram ndhuwur nganggo rong disk ngangkat lan nyetel polishing independen, lan bahan konsumsi sing beda bisa diinstal bebarengan.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Panel Belakang Ipad

gambar-2

sampul laptop

gambar-3

Metallurg bubuk

gambar-4

Tutup logam ponsel

Sorotan Peralatan

● Peralatan punika intermiten multi-stasiun, multi-proses, sinkron lan efisien lumahing peralatan polishing. Cakram ndhuwur nganggo rong disk ngangkat lan nyetel polishing independen, lan bahan konsumsi sing beda bisa diinstal bebarengan. Cakram ngisor nganggo 3 stasiun kerja, lan 3 stasiun kerja diputer kanthi intermittently, sing bisa mujudake pangolahan simultan saka 2 stasiun kerja, posisi kerja kaping 3 digunakake kanggo njupuk lan nyelehake potongan kerja, supaya bisa mujudake mode kerja sing ora diganggu, lan antarmuka loading lan unloading otomatis dilindhungi undhang-undhang, kang trep kanggo éling operasi baris Déwan lengkap-otomatis.

● Piranti digunakake kanggo polish mburi ipads, panel laptop, keyboard, lumahing polesan kasus Metallurgy Powder, kasus logam telpon seluler, isine, lan hard liyane, bahan brittle.

Fitur utama

● 3 kelompok disk stasiun ngisor dilengkapi karo motor servo drive sawijining, kang independen bisa ngontrol, kontrol kacepetan lan rotasi positif lan negatif.

● Nganggo struktur adsorpsi vakum lan sistem kontrol vakum anyar, bisa ngontrol saben klompok adsorpsi vakum kanthi mandiri.

● Kanthi sensor meksa, bisa nyata-wektu ngawasi meksa polishing produk, lan imbuhan nyata-wektu.

● Saben stasiun piring ndhuwur bisa beda-beda miturut syarat proses, konfigurasi saka consumables polishing beda, kacepetan lan arah bisa independen kontrol.

● Stasiun karya disk ngisor bisa backwash pipa vakum independen, meksa backwashing dhuwur, efficiency cepet, konsumsi banyu wis suda nemen.

● Kanthi reresik workpiece sawijining lan reresik online mekanisme reresik, supaya workpiece rampung luwih resik.

● Disk hanging nduweni fungsi kunci safety mechanical nalika mesin mandheg, ngalangi disk hanging tiba bebaya didhelikake nalika ngganti consumables utawa overhauling.

Parameter Teknis
projectparameter
Plat ndhuwurLoro Φ1088 bêsik
piring ngisor (fixture plate)sangang Φ500 bêsik
ukuran mesindiameteripun ≤490mm
polishing consumablesPasir karang, kain pembersih, sikat karbon lan bahan polishing liyane
kacepetan rotasi piring ndhuwur0-118rpm
kacepetan rotasi piring ngisor0-42 rpm
kacepetan revolusi piring ngisor0-14 rpm
diameteripun silinder utama piring ndhuwurφ125mm
stroke piring ndhuwur300mm


projectparameter
motor plate ndhuwurRegulasi kacepetan konversi frekuensi asinkron 3 fase 4kW1450rpm total 2
motor planet plate ngisorServo 2.9 kw 1500rpm total 3
Motor transposisi sasisNglayani 4kW 1500rpm
rentang setelan wektu0-9999s
Konsumsi hawa sing dikompres0.50-0.8Mpa(Konsumsi Gas≤30L/menit)
voltase peralatan380V 50HZ
total daya peralatanKira-kira 22.5 kW
dimensi njabaBabagan Dawa 2800Xwidth 2900XDhuwur 3450 (mm)
kualitas peralatanAbout 7700kg

PANALITEN

Kategori panas