Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Komponen Fungsi Inti

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056843110748.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056849402017.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1673056849481312.jpg
YHJART325 Dhuwur Precision Air Float Turntable
YHJART325 Dhuwur Precision Air Float Turntable
YHJART325 Dhuwur Precision Air Float Turntable

YHJART325 Dhuwur Precision Air Float Turntable


Fungsi utama:

Iki digunakake minangka bagean meja rotary saka alat mesin presisi. Presisi dhuwur lan ciri sing resik utamané cocok kanggo digunakake ing piranti mesin ultra-finishing ing industri semikonduktor.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● presisi dhuwur

Amarga efek ekualisasi kesalahan saka turntable ngambang udara, bisa entuk akurasi sing ora bisa digayuh dening turntable mekanik tradisional.

● gesekan kurang

Amarga ora ana kontak langsung antarane bantalan lan poros turntable, gesekan cilik lan respon motor luwih pas wektune.

● Resik

Turntable flotasi udhara dilumasi nganggo gas, mula ora perlu nganggep bocor cairan pelumas, lan resik nalika digunakake

● Kaku dhuwur

Ing bantalan iki, kaku aksial sing dirancang tekan 1200N / μm, lan kaku radial tekan 260N / μm

Parameter Teknis
projectparameter
Edition StandardVersi nganyari
ukuran meja kerja

Φ325mm

momotan maksimal2000N
Kacepetan Rated100RPM
Rated torque

19 Nm

kaku radial260N/m
Kaku aksial1200N/m
Beban parsial maksimum sing diidini (2000N beban lengkap)60 Nm
Beban eksentrik maksimum sing diidini (ora ana beban)45 Nm
Tekanan pasokan udara0.5±0.05Mpa
Axial runout kesalahan1m0.2m
Kesalahan runout radial1.5m0.5m
Posisi sing tepat10 rad s3 rad s
Repeatability4 rad s1.5 rad s

PANALITEN

Kategori panas