Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Komponen Fungsi Inti

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690359757359363.jpg
YHJ dhuwur tliti online ngambang turntable

YHJ dhuwur tliti online ngambang turntable


Fungsi utama:

Produk kasebut nduweni karakteristik bantalan beban gedhe, kaku radial lan aksial sing dhuwur, kaku sudut sing apik lan dhuwure kurang. Iku macem-macem pangukuran tliti dhuwur, Processing Déwan pangukuran optik, Processing pangukuran semikonduktor chip, peralatan simulasi fisik lengkap lan industri liyane iku pilihan banget.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

               Pusat pangukuran Gear Peralatan grinding lan thinning

Fitur utama

● Akurasi dhuwur: lubrication gas, akurasi rotary ultra-dhuwur.

● Tanggepan dhuwur: koefisien gesekan kurang, kacepetan respon dhuwur banget.

● Ora ana polusi: ora ana polusi minyak mineral.

● Urip dawa: ora ana kontak ora nyandhang, umur layanan dawa.

● Kustomisasi pribadi: teknologi paten meja bantalan udara kanthi tliti dhuwur, ndhukung kustomisasi pribadi.

Parameter Teknis
projectmodel

Edisi standarupgrade
Ukuran mejaΦ325mm
Maksimum momotan2000N
Kacepetan dirating100rpm
Torsi sing dirating19 Nm
Kaku radial260N/m
Kaku aksial1200N/m
Diijini mateni beban maksimal (2000N beban penuh)60 Nm
Maksimum off-load sing diidini (ora ana beban)45 Nm
Tekanan pasokan gas0.5±0.05 Mpa
Axial runout kesalahan1 μm0.2 μm
Kesalahan runout radial1.5 μm0.5 μm
Akurasi posisi10 rad s3 rad s
Akurasi posisi bola-bali4 rad s1.5 rad s

PANALITEN

Kategori panas