Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Komponen Fungsi Inti

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690358622756531.jpg
YHJ langsung-mimpin motorized spindle

YHJ langsung-mimpin motorized spindle


Fungsi utama:

Iku cocok kanggo nggunakake cocog saka peralatan mesin tliti. Torsi dhuwur, tliti dhuwur motorized spindle, digunakake ing grinders CNC, pusat mesin, mesin panggilingan, mesin pengeboran, mesin khusus lan peralatan liyane, kanggo nyedhiyani dhuwur-tliti, mundhak suhu kurang saka kinerja paling apik, akurasi imbangan dinamis G0.4. XNUMX.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-2

External Grinder Internal Grinder Vertikal Grinder Machining Center

Fitur utama

● Prinsip mesin iki yaiku turntable workpiece sing rada gedhe tinimbang wafer silikon digunakake, workpiece ana ing tengah turntable workpiece liwat vakum nyedhot, lan pinggiran mecah wheel diatur kanggo posisi tengah. saka workpiece, workpiece lan wheel mecah revolve watara sumbu pamilike kanggo nggawe nglereni lan thinning. Dawane kontak, area kontak lan sudut pemotongan antarane roda penggilingan lan karya ora owah, fenomena cembung tengah lan pinggiran ambruk bisa dihindari. Utamané kanggo kinerja workpiece tipis luwih ketok.

● Batang utama munggah lan mudhun lapping adopts struktur prewangan online, amarga ora ana gesekan antarane stator lan rotor, jurusan nyandhang wis suda kanggo minimal, supaya minangka kanggo mesthekake yen tliti tansah stabil.

● Ing resistance saka prewangan online luwih murah, saéngga kacepetan sing luwih dhuwur lan tetep tingkat geter ngisor ing wektu sing padha.

● Presisi lan gerakan bola-bali saka spindle bantalan udara ngasilake luminositas permukaan sing apik banget. Amarga atose diwenehake kanthi aliran hawa sing terus-terusan liwat bantalan, pasukan sing ditindakake ing rotor kanthi beban eksternal disebarake kanthi ajeg ing kabeh titik rotasi. Karakteristik iki raket banget karo luminositas permukaan sing apik sing diprodhuksi sajrone mecah.

● Dasar digawe saka marmer cast, lan kolom feed sumbu-Z digawe saka marmer kanggo nambah rigidity lan stabilitas mesin.

Parameter Teknis
projectparameter

Sp38Sp50Sp56Sp63-C
Tipe motorSinkronisasi magnet permanenSinkronisasi magnet permanenSinkronisasi magnet permanenSinkronisasi magnet permanen
daya dirating11.5kW31kW30kW30kW
voltase dirating380V380V380V380V
dirating saiki37A60A60A65A
torsi dirating18N.m130N.m84N.m42N.m
kacepetan dirating7500rpm2300rpm3000rpm6800rpm
kacepetan maksimum10000rpm3500rpm4500rpm8000rpm
bearingRolling-elemen bantalanRolling-elemen bantalanRolling-elemen bantalanRolling-elemen bantalan
pelumasanGreaseGreaseGreaseGrease
coolingDipeksa banyu coolingDipeksa banyu coolingDipeksa banyu coolingDipeksa banyu cooling
instalasi lan mode sambunganPemasangan sisi vertikalPemasangan sisi vertikalHorisontal karo flangeVertikal karo flange
antarmuka poros-mburiф38(1:7.5)f50ф56(1:7.5)HSK63-C
end-face runout≤0.002≤0.002≤0.002≤0.002
runout radial≤0.002≤0.002≤0.002≤0.002
Gunakake modeVertikal / miringvertikallevelVertikal / miring
mode sealingSegel GasSegel GasSegel GasSegel Gas
ngawasi suhuKTY+PTCKTY+PTCKTY+PTCKTY+PTC
kelas mesin wawas dinamisG0.4G0.4G0.4G0.4
piranti imbangan onlineCocokakeCocokakeCocokakeCocokake

PANALITEN

Kategori panas