Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Senyawa

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1674983342265107.jpg
YHMGK1720 Precision CNC Multifunctional Cylindrical Grinder

YHMGK1720 Precision CNC Multifunctional Cylindrical Grinder


Fungsi utama:

Mesin kasebut minangka mesin penggiling multifungsi kontrol angka presisi sing bisa ngrampungake proses penggilingan silikon karbida, sapir lan ingot kristal liyane, nglereni lan nggiling pinggiran variabel referensi utawa penggilingan.
V-Ntoch kedudukan ing siji wektu.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ingot silikon

gambar-2

Ingot safir

Parameter Teknis
Item / ModelunitYHMGK1720
Produk sing wis diproses-Silicon carbide lan safir ingot grinding
Prosedur pangolahan-Ingot silinder grinding, nglereni grinding referensi variabel pinggiran mecah V-Ntoch kedudukan
Kisaran diameteripun workpiecemmΦ100-Φ210
Kisaran dawa saka workpiecemm10-500
Diameter roda penggilingan utamammΦ135
kacepetan wheel grinding utamar / min5000- 12000
V-Ntosh kedudukan Grinding Wheel DiametermmΦ120
V-Ntosh kedudukan grinding kacepetan wheelr / min2000-3000
Akurasi silinder njabamm0.01
Dhiameter silinder njabammΦ100
Dawane silinder njabamm50
bobotg6500
Ukuran (L × W × H)mm3600 × 3500 × 2880 (kalebu tank banyu)

PANALITEN

Kategori panas