Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Senyawa

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690272519593767.jpg
YHMGK1720 Precision CNC multi-fungsi gilingan silinder

YHMGK1720 Precision CNC multi-fungsi gilingan silinder


Fungsi utama:

mesin iki tliti CNC multi-fungsi gilingan, kang bisa digunakake kanggo bunder njaba mecah silikon karbida, sapir, referensi pinggiran grinding utawa slot V-ntoch.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan


PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ingot silikon karbida

gambar-2

Ingot silikon karbida

gambar-3

Ingot safir

Fitur utama

● Mesin punika gilingan bentuke silinder horisontal, sirah lan pigura buntut tetep ing worktable, pigura wheel mecah iku pigura wheel mecah utama lan tambahan pindho, pigura wheel mecah pindho wis panganan dhewe ing arah x-sumbu, lan gerakane bebarengan ing arah Z-sumbu, ing gilingan iki bisa ngrampungake bunder njaba mecah lan pojok referensi utama lan wakil Processing loro pangolahan.

● Nggunakake pigura sirah lan buntut kanggo ndandani workpiece, ing diamond mecah wheel saka bunder njaba mecah sirah grinds bunder njaba saka silikon carbide kothong, lan kaleksanane ing deteksi arah kristal lan lokalisasi liwat x-ray, posisi bidang machined karo mecah wheel utawa alur v-shaped machined karo mecah wheel shaped.

● Pigura wheel utama pigura wheel kacepetan dhuwur, kacepetan maksimum wheel utama punika 12000r / min, pigura wheel tambahan digunakake kanggo nglereni V-alur, lan kacepetan maksimum wheel V-alur punika 4000r / min.

● Piranti ukuran orientasi kristal disusun kanggo deteksi arah sadurunge nglereni alur v-shaped utawa pinggiran referensi utama lan tambahan.

● Pigura sirah torsi motor Rotary encoder wangun kumparan, bisa kanthi posisi lan ngunci workpiece.

● Kanthi sudut rotasi tartamtu saka fungsi kristal.

● Cairan grinding kanthi 2 tingkat kemampuan nyaring, kanggo mesthekake kebersihan cairan grinding. 8. Fungsi jacking hydraulic clamp buntut dirancang kanggo njamin kaku mesin lan nambah efisiensi mesin.

Parameter Teknis
projectunitparameter
Produk mesin-Ingot silikon karbida lan safir
proses mesin-Wafer silinder mecah, mecah referensi pinggiran variabel, mecah V-ntoch slot
sawetara diameteripun workpiecemmΦ100-Φ210
sawetara dawa workpiecemm10-500
diameteripun setir utamammΦ135
kacepetan setir utamar / min5000-12000
diameteripun V-ntoch alur wheelmmΦ120
kacepetan V-ntoch alur wheelr / min2000-4000
presisi silinder njabamm0.01
diameteripun silinder njabammΦ100
Dawane silinder njabamm50
kualitas mesin kabèhkg6500
ukuran alat mesin (dawa × lebar × dhuwur)mm3600×3500×2880(Kalebu tank banyu)

PANALITEN

Kategori panas