Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Senyawa

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690180850599824.jpg
YHJMKG2880 High Precision CNC Vertikal Universal Grinding Machine

YHJMKG2880 High Precision CNC Vertikal Universal Grinding Machine


Fungsi utama:

Cocog kanggo ngolah bagean kanthi presisi lan syarat kualitas permukaan sing dhuwur ing peralatan, militer, energi, aeroangkasa lan industri manufaktur liyane. Tujuane kanggo proses ID, OD, lumahing conical, lumahing mburi lan special_x0002_shaped lumahing bleger saka disc, ring lan lengen klambi.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Kursi bantalan

gambar-2

Gear tenaga angin

gambar-3

rotor segitiga

Fitur utama

● X-sumbu, c-sumbu, z-sumbu, b-sumbu bisa entuk loro sumbu kanggo papat sumbu ubungan, bisa entuk workpiece kang bleger internal lan external, Cone, pasuryan mburi, etc.

● Dilengkapi karo telung spindles elektrik sinkron dipasang (SP1, SP2, SP3), sirah mecah isine sawetara saka sudhut kacepetan rotasi lan kaku, èfèktif nambah efficiency Processing lan technicality.

● B-sumbu bisa éling tliti dhuwur, posisi amba kasepakatan, akurasi posisi bola-bali ± 2.5′, bisa éling mesin conthong kasepakatan, supaya kurang mesin conthong lan nyuda nyandhang wheel.

● Sumbu X lan c hidrostatik, koefisien gesekan panuntun hidrostatik mung udakara 0.005, lan panuntun linier 0.15. Koefisien gesekan panuntun hidrostatik mung kira-kira 0.005.

● X Axis nggunakake langsung-drive motor, ora mbalikke reresik, rampung bisa ngatasi masalah kayata liwat-quadrant bulge.

● SP1, SP2, SP3 dilengkapi imbangan dinamis on-line lan piranti AE, kang bisa èfèktif ngatasi getaran mecah lan tabrakan abnormal disebabake unbalance saka mecah wheel, lan nambah kualitas lumahing mecah lan safety saka alat mesin.

● B batang dilengkapi sistem clamping, dirating ngunci torsi nganti 2900n. M, kanggo mesthekake yen setir ing sudhut tetep rigidity mecah.

● On-line fungsi pangukuran otomatis, iku bisa éling otomatis pangukuran on-line lan setelan alat otomatis.

● Dilengkapi diamond roller klamben lan diamond pen klamben rong cara, bisa entuk mecah wheel bidang lan mlengkung klamben lumahing.

● Manungsa-mesin lunak interaksi karo simulasi 3D, lengkap-fungsi paket CNC, iku kalebu fungsi pasuryan mecah, bunder utama mecah, bunder njaba mecah, wheel klamben, pangukuran on-line lan kalibrasi, etc.

Parameter Teknis
projectparameter
Dimensi workstationФ800 mm
diameteripun jero minimal grindingФ1000 mm
dhuwur mecah maksimumФ28 mm
beban maksimum ing meja650 mm
Tabel beban maksimum1500 Kg
kacepetan meja (stepless)0.01-100 rpm
kacepetan maksimum pindle lan antarmuka (internal lan eksternal mecah sirah)8000rpm, HSK63-C (18000rpm lampiran opsional)
kacepetan maksimum spindle lan antarmuka (planar grinding sirah)4500 rpm, N56
diameteripun wheel grinding (internal lan external grinding sirah)Ф25~Ф300mm
diameter roda gerinda (kepala penggilingan planar)F400
Daya spindle (kepala grinding internal lan eksternal)32kW
daya kumparan (plane grinding head)37kW
spindle runoutRadial, pasuryan mburi≤0.001


projectparameter
Ngalahake mejaRadial, pasuryan mburi≤0.001
X-axis (gerakan transversal)1700 mm
Z-axis (gerakan vertikal)1340 mm
B-axis (rotasi rangka roda gerinda)0 ~ 285 °
Kacepetan gerakan sumbu X (owahan kacepetan terus-terusan)0.010~10 m/min
Kacepetan gerakan sumbu Z (ganti kacepetan terus-terusan)0.010~8 m/min
Akurasi posisi sumbu X lan Z lan akurasi posisi bola-bali0.003mm, 0.002mm
Akurasi posisi sumbu C lan akurasi posisi bola-bali3″, 1.5″
Akurasi posisi sumbu B lan akurasi posisi bola-bali5″, 2.5″
Paralelisme saka sirah mecah obah ing arah sumbu-x menyang meja puteran≤0.006mm/500mm
vertikalitas saka sirah mecah obah ing arah Z-sumbu kanggo meja puteran≤0.003mm/500mm

PANALITEN

Kategori panas