Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Senyawa

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1675041810853480.jpg
YHJMKG2880 Dhuwur - Precision CNC Vertikal Universal Grinding Machine

YHJMKG2880 Dhuwur - Precision CNC Vertikal Universal Grinding Machine


Fungsi utama:

Dirancang kanggo kapasitas gedhe & ID vertikal presisi dhuwur, OD lan pasuryan grinding dening siji-wektu chucking. Mesin kasebut bisa disesuaikan kanthi cepet kanggo aplikasi penggilingan lan mesin khusus, kalebu aeroangkasa, motif otomatis, produsen gear bantalan lan sektor industri teknik umum.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Blok Bantalan

gambar-2

Gear Turbin Angin Kab

gambar-3

Rotor Triangle Kab

Parameter Teknis
Item / ModelunitYHJMKG2880
Ukuran workstationmmΦ800
Maks. diameteripun gyrationmmΦ1000
Min. mecah diameteripun njerommΦ28
Maks. dhuwur mecahmm650
Maks. beban workstationg1500
Kacepetan workstation (stepless)Rpm0.01-100
Maks. kacepetan spindle lan antarmuka (internal lan eksternal mecah sirah)Rpm8000, HSK63-C (18000 aksesori opsional)
Maks. kacepetan poros utama lan antarmuka (lumahing mecah sirah)Rpm4500, N56
Diameter roda gerinda (kepala penggilingan internal lan eksternal / sirah penggilingan permukaan)mmΦ25-Φ300, Φ400


Item / ModelunitYHJMKG2880
Daya kumparan (kepala penggilingan internal lan eksternal / sirah penggilingan permukaan)W32, 37
Ukuran workstation
Radial, pasuryan mburi ≤ 0.001
Maks. diameteripun gyration
Radial, pasuryan mburi ≤ 0.001
X-axis (gerakan lateral), Z-axis (gerakan vertikal)mm1700, 1340
Sumbu B (rotasi rak roda gerinda).0-285
Kacepetan obah sumbu X lan sumbu Z (ganti kacepetan terus-terusan)m / mnt0.010-10, 0.010-8
X-axis lan Z-axis (akurasi posisi lan akurasi repositioning)mm0.003, 0.002
C-axis (akurasi posisi lan akurasi repositioning)"3, 1.5
B-axis (akurasi posisi lan akurasi repositioning)"5, 2.5
Paralelisme saka sirah mecah obah ing sadawane arah X-sumbu menyang worktable puteranmm≤0.006 / 500
Verticality saka sirah mecah obah bebarengan arah Z-sumbu menyang worktable puteranmm≤0.003 / 500

PANALITEN

Kategori panas