Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder>Grinder Senyawa

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672105047718036.jpg
Grinder Senyawa

Grinder Senyawa


Fungsi utama:

Wilayah aplikasi utama yaiku pangolahan produk kanthi presisi dhuwur lan syarat kualitas permukaan kayata manufaktur peralatan, pangolahan mekanik, industri militer, aerospace, lan liya-liyane. Tingkat akurasi mesin dikontrol ing tingkat IT3 ~ IT2; kualitas lumahing dikontrol ing Ra≤0.2; kesalahan wangun lan posisi dikontrol ing ≤0.002.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN

PANALITEN

Kategori panas