Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Grinding lan Polishing>Mesin Polishing Cnc Kab

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672903607482745.jpg
YH2M8169 3D Aliran Magnetik Mesin Polishing

YH2M8169 3D Aliran Magnetik Mesin Polishing


Fungsi utama:

Mesin iki utamane digunakake kanggo polishing presisi 3D saka bahan non-magnetik kayata paduan aluminium-magnesium, kaca, sapir, lan baja tahan karat.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Kaca Ponsel

gambar-2

Rangka Tengah Stainless Steel

Sorotan Peralatan

● Mesin iki minangka mesin polishing magnetorheological sing nggunakake cairan magnetorheological kanggo polish workpiece kanthi magnetisasi medan elektromagnetik.

● workpiece wis clamped ing manipulator karo 6 derajat pindho kamardikan ing piring revolving.

● Medan Magnetik mesin iki nganggo medan magnet voltase rendah, kanthi safety dhuwur, lan intensitas induksi magnetik bisa diprogram.

● Medan magnet mesin lan suhu cairan polishing dikontrol dening sistem pendinginan khusus.

● Mode kontrol mesin iki PLC + mode layar tutul.

Parameter Teknis

project

unit

parameter

jumlah stasiunindividu

6

Ukuran maksimum workpiece

mm

165 (diagonal)x40 (dhuwur)
Polishing basin ukuran

mm

φ630

Kacepetan ndhuwur piring

Rpm

3-85

kacepetan workpiece

Rpm

3-62

Sudut ayunan robot

-

-5 ° -12 °
Daya motor piring ndhuwur

kW

3

Daya motor ayun robot

kW

0.4

Daya motor rotasi manipulator

kW

0.1

Ukuran Switchboard (LxWxH)

mm

1800x2800x2600

bobot switchboard

kg

2800

PANALITEN

Kategori panas