Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Sistem Otomasi Alat Mesin Cnc

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991686367741.jpg
Katup Stem Processing Otomatis Loading lan Unloading

Katup Stem Processing Otomatis Loading lan Unloading


Fungsi utama:

Utamane digunakake kanggo loading otomatis lan unloading bagean poros kayata batang tutup ing industri otomotif.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● Selaras miturut proses, struktur kompak lan papan lantai cilik.

● Dibangun ing desain gripper mechanical, nggunakake silinder online minangka daya, bisa cepet mbukak lan mbongkar produk. Ora mung nyuda biaya, nambah efisiensi lan stabilitas pangolahan, nanging uga njamin kualitas produk.

● Iku cocok kanggo forearth produk multi-spesifikasi, kang bisa ketemu transportasi produk.

PANALITEN

Kategori panas