Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Sistem Otomasi Alat Mesin Cnc

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672993396599901.jpg
Tutup Pompa, Pengolahan Bagian Badan Pompa Lini Produksi Otomatis (beberapa Unit Online)

Tutup Pompa, Pengolahan Bagian Badan Pompa Lini Produksi Otomatis (beberapa Unit Online)


Fungsi utama:

Utamane digunakake kanggo mesin otomatis tutup tutup pompa awak pompa minyak.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● Desain circulation pindho lapisan saka bin dipakani lan tray bisa éling circulation otomatis saka tray kosong ing bin.

● Desain wis dipencet pindho gripper mechanical gripper bisa éling urutan unloading lan loading saka alat mesin.

● Posisi otomatis kanthi tliti lan struktur flipping dirancang kanggo nyadari flipping kanthi cepet lan posisi presisi dhuwur ing permukaan circumferential ngarep lan mburi bagean khusus kayata tutup pompa minyak.

● Dikembangaké lathe khusus karo encoder terminal kumparan lan kontrol hydraulic pancet presisi dhuwur kanggo mburi pasuryan posisi otomatis lan clamping, kang nyadari mburi pasuryan clamping otomatis lan kumparan mandeg tepat kanggo eksentrik khusus-shaped bagean ngowahi.

PANALITEN

Kategori panas