Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Sistem Otomasi Alat Mesin Cnc

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991172253272.jpg
Gear Parts Grinding Automation

Gear Parts Grinding Automation


Fungsi utama:

Iku cocok kanggo mecah simultaneous saka ndhuwur lan ngisor pasuryan mburi podo saka macem-macem jinis logam lan non-logam bagean tliti lancip.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● peralatan automation Customized miturut proses customer kang.

● Ngawasi online kanthi tliti dhuwur.

● Inti saka baris produksi adopts seri YHDM tliti CNC pindho-mburi mesin mecah.

● Nganggo susunan materi otomatis lan ngurutake kanggo mujudake otomatisasi lan intelijen proses teknologi.

● Eling ijol-ijolan informasi manungsa-mesin liwat Ethernet lan PLC.

PANALITEN

Kategori panas