Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>Piranti pinter>Sistem Otomasi Alat Mesin Cnc

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991512939716.jpg
https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1672991517628745.jpg
Line Produksi Otomatis Kanggo Grinding Lan Ngolah Bagean Plat Valve Square
Line Produksi Otomatis Kanggo Grinding Lan Ngolah Bagean Plat Valve Square

Line Produksi Otomatis Kanggo Grinding Lan Ngolah Bagean Plat Valve Square


Fungsi utama:

Utamane digunakake kanggo loading lan unloading otomatis lan inspeksi on-line saka bagean sheet tipis kayata piring tutup.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Fitur utama

● Mekanisme panyimpenan material: materi panyimpenan siji-wektu bisa diproses tanpa awak sajrone 4-8 jam.

● Loading lan unloading manipulator: transports workpiece saka mekanisme panyimpenan kanggo pindho-mburi mesin grinding.

● Mesin penggiling kaping pindho (peralatan utama): peralatan penggilingan pesawat kaping pindho kanthi tliti dhuwur.

● Conveying piranti: link saka saben peralatan unit.

● Deteksi online + sistem kompensasi wheel grinding otomatis: ngrekam data deteksi lan feed bali data menyang mesin mecah kanggo ijol kanggo mecah wheel nyandhang ing advance.

PANALITEN

Kategori panas