Kabeh Kategori
ENEN
Yuhuan Co., Ltd.

Omah>Pusat produk>CNC Grinder

Pusat produk

https://www.yuhuancnc.com/upload/product/1690188310641597.jpg
Mesin Polishing Multilateral YH2M4130E

Mesin Polishing Multilateral YH2M4130E


Fungsi utama:

Mesin kasebut cocog kanggo mbentuk lan polishing multi-sisi bagean lembaran tipis sing digawe saka bahan keras lan rapuh non-logam kayata keramik, kaca, sapir, lsp.


Kategori: Pusat Produk
Tembung kunci: Yuhuan

PANALITEN
Parts Machined Khas

gambar-1

Ceramics

gambar-2

Kaca

gambar-3

Sapphire

Fitur utama

● Mesin bisa polish pinggiran bagean. Bisa clamp akeh bêsik ing siji wektu. Workpiece wis clamped dening silinder tliti. Silinder clamping dilengkapi katup pengatur tekanan presisi, lan tekanan clamping benda kerja bisa diatur.

● Kepala polishing loro sing mimpin dening loro Motors sawijining, planet reducer lan gear reducer, kang drive workpiece kanggo muter Nalika workpiece puteran, bisa dadi salah siji kacepetan pancet utawa percepatan variabel utawa deceleration, supaya bagean beda saka workpiece bisa. entuk kecepatan sing beda, nggawe polishing luwih seragam lan efek polishing luwih apik; Periphery workpiece muter ing drive motor, lan gerakane ngiwa lan nengen mungguh liwat rod meneng, kang mimpin dening motor servo. Ing kontrol PLC, nderek kontur workpiece kanthi otomatis, efek polishing apik.

● Kepala polishing mimpin dening motor servo kanggo nggawe gerakan linear munggah-mudhun synchronously, supaya workpiece wis polesan roto-roto, ora ana garis katon, lan efek polishing apik.

● Ngadopsi kontrol PLC, mode kontrol fleksibel lan dipercaya. Layar tutul (karo titik I / O) digunakake minangka antarmuka manungsa-mesin kanggo nampilake informasi wektu nyata weker lan status mesin.

● Komponen kontrol kabeh nggunakake sumber daya 24V, sumber daya PLC nggunakake sumber daya trafo isolasi, nyuda gangguan keruwetan kothak daya njaba kanggo nambah stabilitas alat mesin.

Parameter Teknis
projectparameter
Ukuran maksimum workpieceDhiameter diagonal utawa bunder saka bagean persegi 300mm
kekandelan maksimum workpiece kanggo clamping180mm
ukuran sirah polishing (diameter njaba × kekandelan)Φ290 × 235mm
kacepetan puteran saka sirah polishing50-1500rpm
kacepetan puteran workpiece0.5-3rpm
kacepetan munggah lan mudhun saka sirah polishing5-350mm / min
daya motor saka sirah polishing3kW
daya motor saka rotasi workpiece1.5kW
Polishing head lift daya motor0.4kW
polishing sirah obah daya motor0.4kW
nomer sirah polishing2
ukuran wangun (dawa × jembaré × dhuwur)1800 × 1250 × 2150mm
bobot mesin2500kg

PANALITEN

Kategori panas